Squashkage

350 g squash
½  citron
3 æg
300 g sukker
350 g mel
2 tsk. bagepulver
½  tsk. salt
2 tsk. st. kanel
2 tsk. st. ingefær
1 tsk. vanillesukker
50 g nøddekerner
1 dl rosiner
200 g smør/ margarine
flormelis

  1. Friske, sprøde squash med tynd skal vaskes og rives groft. Er skallen lidt tyk og sej, må frugterne skrælles først. Dryp de revne squash med citronsaft. Rør de hele æg grundigt med sukker. Bland mel og bagepulver med krydderier og vanillesukker og rør det i æggene sammen med de revne squash.

  1. Hak nøddekernerne groft og rør godt halvdelen i dejen sammen med rosiner og smeltet, noget afkølet smør. Fyld dejen i en lille bradepande, belagt med bagepapir, og bag 45-50 min. ved 190 – 200 gr. på ovnens midterste ribbe. Sigt flormelis over den afkølede kage og drys hakkede nøddekerner på

  1. Ganges portionen med 3, passer den til en stor bradepande.