Påsketure i Hald Ege 2015

Fodslaw Viborg havde her i weekenden påske-vandring. Lørdag aften var der godt 30 vandrere,  som gik en 10 km lang tur fra Hald Ege skole og ud i de flotte områder omkring Skytteholmen, Hald Hovedgård og Niels Bugges kro og hjem igen til skolen. Nogle overnattede på skolen og var igen med på en af søndagens ture i Hald Ege skovene og i bakkerne omkring Dollerup.

Påsketur 2015 015

Søndag var der 215 glade vandrere, som gik enten 5, 10, 20, 30 eller 39 km.  5 og 10 km ruterne var i skovene omkring Hald Ege nord for Herningvejen og de lange ture på 14, 20, 30 og 39 km måtte over Herningvej og kom også ud på både Inderøen, Stanghede og over Dollerup til Skelhøje og over Thestrup bakker, hvor der er en utrolig flot udsigt over Hald sø.

Turen over Skelhøje og bakkerne i Thestrup og Dollerup fik endog nogle af de garvede vandrere til at ømme sig.

Påsketur 2015 020

Søndag var der 2 rastepladser, og nu var der også muligt at få franskbrødmadder, frikadeller og frugtbakker. For dem, der tog de længste ruter, var der mulighed for at holde rast 4 gange ved Hald sø.

Viborg cyklistforbund havde også en ført tur fra skolen. Turen gik også ud i bakkerne ad cykelvenlige ruter.

Om eftermiddagen var der påskeægstur for de mindste. Det var 47 børn, som gik 4 km, mens de løste opgaver og fandt små gaver i skoven. Turen sluttede med at finde skattekisten med påskesager på skolen.

Påsketur 2015 019