Bustur til Skjern Enge 2. Juli 2022

27 Fodslaw-folk stod på bussen kl. 7.30 i Viborg for at deltage i den årlige sommertur, som i år gik til Skjern Enge. Der var god stemning i bussen fra start, og efter at formanden havde budt velkommen, blev der serveret kaffe/te og rundstykker. Der var også en lille skarp, som blev doneret af Per i anledning af hans fødselsdag.

Vi nåede frem til Pumpestation Nord lidt over kl. 9, hvor de 2 ture på hhv. 5 og 10 km startede. De, der gik 5 km, blev hentet i Lønborg og kørt tilbage til startstedet, mens 10-km holdet sluttede samme sted, som de startede. Det var perfekt vandrevejr. Solen skinnede, og der var lidt vind, så det var ikke for varmt.

Da alle igen var samlet ved Pumpestationen, var der frokost. Vi havde fået lov til at sidde ved nogle borde, der stod ved det lille museum Provstgaards Hus. Så var der jo også en anledning til at kigge nærmere på huset, og bestyreren var en ivrig fortæller.

Efter frokost var der mulighed for at gå en ekstra tur på 5,5 km, hvor vi kom ud til Ringkøbing Fjord. Da vi kom tilbage, var der kaffe og jordbærkage, som Irene havde bagt.

Derefter gik turen hjemad. Det havde været en helt fantastisk dag; en flok glade mennesker, skøn natur og dejligt vejr.