Hjarbæk Fjord rundt for 25. gang

47 morgenfriske vandrere var lørdag den 21. maj 2022 mødt op ved Kvols forsamlingshus for at deltage i den årlige tur rundt om Hjarbæk Fjord.  Efter kaffe og rundstykker bød Lars velkommen og sendte flokken af sted på den 46 km lange tur.

Der var lidt fugt i luften fra morgenstunden, men op ad dagen forsvandt skyerne og solen kom frem. Stemningen var høj og snakken gik, både på ruten og de 7 rastepladser, der var på ruten.

Første rast var i Hjarbæk, hvor der var kaffe og basser. Derfra fortsatte turen over Skals enge mod Skals, hvor der var vandrast ved kirken. Fra Skals gik turen videre mod den smukke gamle herregård, Lynderupgård, hvor der var frokostrast, og derfra videre til Nørreris put&take, hvor der blev skænket en lille dram. I Sundstrup var der kafferast, og i anledning af jubilæet var der bestilt lagkage til alle, og Meny Kaffe gav kaffen til. Fra Sundstrup gik ruten langs Ørslev Kloster sø til Lund, hvor der også var en lille pause. Herfra fortsatte turen forbi Strandet hovedgård og gennem Sdr Ørum og drejede af mod Jordbro Engsø, hvor den sidste rast var placeret. Og så gik turen hjemad, hvor aftensmaden ventede i Kvols forsamlingshus.