Påskevandring 2022

Påskevandringen blev gennemført for første gang i to år. Gennem hele påsken var der mulighed for at vandre i Fodslaw regi. Påskelørdag og påskedag holdt Fodslaw Viborg igen arrangement med et samlet deltagerantal på 220 skønne mennesker i alle aldersgrupper.

Det var fint vandrervejr, på begge dage. Ingen vind og solskin, hvilket gav rigtig gode naturoplevelser i det meget alsidige terræn omkring Naturskolen. Der var fem ruter med forskellige længder, så alle kunne være med. Tak til alle, der deltog.

Et beskedent antal på 17 var med på aftentur med Lars og Knud P – jeg tænker det blev en oplevelse med natur og snak. Midtvejs mødtes gruppen med Lone, som havde lidt drikkevarer i bilen.

Efter hjemkomsten blev godt 30 mennesker trakteret med dejlig mad lavet af Gerda og Hanne K. Maden smagte fantastisk, og der blev taget godt fra. Folk hyggede, inden de, der skulle overnatte på Naturskolen/herberget, tørnede ind.

Tidligt søndag morgen summede det igen af live på naturskolen. Der blev gjort klar til dagens mange gøremål. Startsted, rutekontrol, der blev arbejdet i køkkenet, og inderasten blev gjort klar inden det store rykind.

Hanne K havde lavet de nye tiltag til ruterne, Jan N havde prøvet dem af, og sammen med Pia, Jytte og Fin blev ruterne sat op lørdag. Søndag morgen blev ruterne tjekket igen, inden gængerne gik ud. Desværre er der hver gang, nogen som flytter pile og bånd, efter de er sat op. Der ligger et stort arbejde i klargøring af ruterne – heldigvis blev de komplimenteret af rigtig mange vandrere.  Det er blevet til mange højdemeter, var en af kommentarerne, en anden gav udtryk for ”gode afmærkninger”, en tredje mente, at udsigterne var smukke.

Søndag var køkkenet overtaget af Lisbeth og Kate. De kokkererede hele dagen, så der var mad og kaffe til rådighed for sultne og tørstige vandrere.

Pia og Lone styrede startbordet med et smil fra start til slut. Da Pia skulle ud og hjælpe med ruteindsamling, kom Peter og hjalp Lone.

Inderasten have meget travlt i perioder, undertegnede og Hanne K hjalp hinanden. Det var dejligt at servicere 220 vandrere i løbet af de to dage. Det, der nok taltes mest om, var størrelsen på morgenbrødet fra bageren i Houlkær.

Da gæsterne var taget hjem, blev der ryddet op. Alt blev pakket ned igen, og Lars fik det hele med til lageret. Kates bil var også som altid propfyldt med diverse, der havde været brug for i weekendens løb. Som det sidste sad vi som altid og evaluerede, hvad der kan gøres bedre/anderledes næste år og hvad lykkedes.

På gensyn i påsken 2023 eller før