Vintermarch 2020

Vintermarchen 2020 er veloverstået med hele 324 deltagere, som er ny rekord.

Det var en dejlig dag denne søndag den 5 januar, hvor folk fra nær og fjern ønskede at vandre i og omkring Undallslund skov i Viborg.

Der var flere ruter at vælge mellem  – 3-7-11-16-20 km .

Konkurrencen var ellers hård, da Vejle fodslaw havde vandretur, og hjemmeværnet havde march i Skanderborg, og der var løb på Himmerlandstien samme dag. Derudover var en del folk taget på vandreferie til Madeira, så fremmødet var klart over forventet. Til trods for de øvrige tilbud mødte løbere samt hjemmeværns folk op hos os. Det var super skønt.

Efter turen kunne man købe dejlig varm aspargessuppe med kødboller. Vestervangskole var startstedet.

Vi har fået stor ros for afviklingen af arrangementet. Der var også stor ros til vores trofaste hjælpere, som holdt hovedet koldt da presset var stort. Tusind tak for det.

Vi havde i år 2 nye Ruteledere, som skulle bestå opsætningsprøven sammen med 2 øvrige hjælpere. Hvis de havde ligget søvnløs nogle nætter, så var det det hele værd. Der var ingen problemer overhovedet.

Vores lokalavis Viborg Stifts Folkeblad havde også meldt sin ankomst. De fik taget nogle gode billeder samt lavet nogle interviews. I avisen om mandagen var der hele 2 side. Tak for det dejligt med lokal opbakning.

Vi ses til vintermarch 2021.

Mvh Fodslaw Viborg