Påskevandringen 21-22 april

258 glade vandrere i alle aldre, var i påskedagene på tur ved Naturskolen ved Hald.
Allerede lørdag sidst på eftermiddagen, var en god flok med på aftenvandringen. Vi havde et pitstop på halvvejen, hvor man kunne fugte de tørre halse. Herefter gik turen hjemad, til køkkendamens dejlige aftensmad. Der blev  hygget i pejsestuen inden folk krøb til køjs på herberget.
Søndag morgen kunne man efter morgenmaden blive varmet op af Krop og Kultur, inden man begav sig ud på sløjferne. Alle ruter startede og sluttede på Naturskolen, hvor vi også havde vores rast. Så der var liv og glade dage.
Om eftermiddagen var det så børnenes tur, til at nyde skoven og den flotte natur. Der var noglegode bakker, som skulle bestiges – lidt sejt for dem med barnevogne. På turen var der indlagt en konkurrence og selvfølgelig lidt benzin (snolder) til børnene.
Vi havde et fantastisk flot sommervejr begge dage, og ved rastepladsen blev der hygget udenfor. Et par super gode dage.